Strömbrytare och garderober

I går passade jag på att putsa fönster innan målarens ställning plockas ner. Det blev riktigt fint,  flugorna har hunnit lorta ner ordentligt så det var verkligen behövligt. 
 
Mikael jobbade på med att montera vägguttag och strömbrytare. Det finns gott om dem, snickarna påpekade att det var betydligt fler än i många hus, men hellre något för mycket än för få. De är lite annorlunda i designen mot vad vi haft tidigare och vi gillar dem skarpt! 
 
Vi valde att plocka bort de garderober som ingick i Fiskarhedenvillans offert och ordna med det på egen hand. I går var vi till IKEA och handlade och idag satte vi (egentligen Mikael, men lite nytta som handräckare gjorde jag i alla fall) in garderoberna i sovrummet. Lite ovanligt att göra det innan golvet är på plats, men så fick det bli eftersom vi ville ha dem under taklisten. Vi har stämt av det med snickaren och det var ok, de kommer nog att sätta en liten list så det blir fint vid golvet.
 
Vi är jättenöjda med resultatet! Handtagen var inte monterade då jag tog bilden, vi kommer att sätta dit ganska små silverfärgade handtag. Det är tre 75 cm stommar där det förutom den vanliga dörren även sitter en 25 cm spegeldörr på varje skåp. Längst till höger sitter en 50 cm stomme som vi ska ha som linneskåp. Vi trixade genom att sätta en sida från ytterligare en 50 stomme som vi köpte, mot vardera vägg och det ser i det närmaste skräddarsytt ut ☺
Efter garderobsbygget bar det av till Råbocksgatan för att duka fram farsdagsfika, men det fick bli "köpebröd" denna gång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0