Inte tid...

Igår var Mikael äntligen på benen efter att ha varit riktigt sjuk i influensan. Tyvärr har jag blivit sjuk nu också, men "bara" en rejäl förkylning med feber, halsont och snuva. Förhoppningsvis är jag på benen snabbare än vad Mikael var, för vi har inte tid att vara sjuka nu!

I går gjorde vi upp med mäklaren som var här på husesyn. Om en vecka blir det fotografering och sedan kommer annonsen på huset ut, och en vecka efter det är det visning. Vi har lite att greja med innan dess och behöver därför vara friska och alerta. Men är man sjuk så är man...


Renovering!

De senaste veckorna har vi ägnat åt att få det lite finare i huset i Kvarnsveden. Vi har också konstaterat att man inte orkar jobba så värst många timmar hemma efter att ha varit på jobbet hela dagen, det har med andra ord tagit lite längre tid än vad vi trodde från början.

I dag fick Mikael hjälp av Peder att lägga golvet i hallen på nedervåningen och jag och Åsa fortsatte tapetserandet i hallen uppe. I morgon är Mikael ledig och då blir det nog färdigtapetserat, skönt!

I fredags fick vi nyckeln till lägenheten. Även om det dröjer ett tag innan vi flyttar dit så kommer vi att köra dit grejer vartefter vi "röjer". Vi fick tipset av mäklaren att plocka bort 50% av allt vi har framme (möbler, prylar) innan visning,så det är nog ingen fara med att köra iväg en del redan nu.

Det var endurotävling även denna helg, Mikael var missnöjd med sin placering och Joel var inte direkt munter han heller eftersom han körde av kedjan. De får ta nya tag nästa helg då Trettondagsrundan går av stapeln i Falun (framflyttad till nu pga snöbrist vid trettonda'n).

Elin var kvar i Örebro denna helg men hade det säkert jättebra eftersom kompisen Angelica hälsade på.

Jag måste också berätta att jag blivit tilldelad ett av Föreningen Vattens miljöpriser där en del av motiveringen var följande: "... Med Solveig vid rodret har Borlänge idag en mycket väl fungerande och stabil avloppsreningsprocess som kan tjäna som förebild i branschen." Priset är ett diplom och 20 000 kr i resestipendium, pengarna tänker jag dela med mina medarbetare. Priset delas ut i samband med föreningens årsmöte under en middag på Gyllene Freden i Stockholm i mars och även Mikael är bjuden på middagen, ska bli skoj!

Avslutar med en bild på trappen upp där den gula färgen på list och tapet nu är grå och där de trasiga rutorna i det blyinfattade fönstret lagats, blev så fint så :-)


RSS 2.0