Trivsamt!

Vi har det fantastiskt bra i vårt hus i skogen vid finaste sjön Mellan-Valsan!


Mikael har lyckats hålla liv i banan trots snö och tillfälligt blidväder tidigare i veckan, så det har blivit en hel del skridskoåkning de senaste två veckorna. Efter jobbet har vi åkt med pannlampa och på helgerna har vi fått sällskap på isen av såväl barnen och vänner, men också boende i stugorna runt om. Kul att så många nyttjar banan! I dag blev det lunch ute mellan varven på isen 😀


Vi har städat undan all jul, i går tog vi bort granljusslingorna utomhus och belysningen i flaggstången. Det blev lite mörkt i trädgården, men känns ändå skönt att vi tagit bort det i tid.


Tror förresten inte att jag lagt upp en bild på mina fina "vintertavlor" som jag köpte i Sälen i höstas. Dom passade precis så bra som jag trodde på den höga väggen. 


Nu är det dags för mat och del två av "Tillbaka till framtiden" 😀


Nu kör vi igång igen!

Nu har vi äntligen tagit oss i kragen och kommit igång med vårt vinterprojekt "renovera gästrum". 


Först ut är "vävrummet" där vi har rivit de väggfasta våningssängarna som Mikael bygde för ett antal år sedan. Vi har tömt rummet på möbler och även demonterat garderoberna, troligtvis kommer dom att sättas tillbaka, men eventuellt blir det en annan placering. Det kommer att bli nya tapeter, golvet ska slipas, fönsterlister och dörren ska målas och elen dras om. Tänk att vi bodde i detta lilla rum i närmare ett halvår under perioden vi rev gamla stugan och byggde garaget (april-oktober 2015). 


Vi hade förvisso lägenheten i stan där vi tvättade kläder och "landade" någon natt då och då. Men för det mesta bodde vi i Valsan, och vi trivdes faktiskt riktigt bra med vårt lyxcampingliv. Just det faktum att vi bodde här var nog en bidragande faktor till att allt flöt på så bra som det gjorde 😀


RSS 2.0