Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Igår var vi bjudna hem till Ronny & Catherine. Kvällen började jättetrevligt med god mat och vin. Det var verkligen (för) längesedan vi sågs. Efter middagen tog sig killarna en bastu och jag och Catherine småpratade i köket. Tyvärr smög sig illamåendet på sakta men tvärsäkert så mitt i efterrätten fick vi tacka för oss... Det blev en dryg natt men nu mår jag i alla fall lite bättre. Tanken var att jag skulle slipa väggarna i vardagsrummet inför tapetsering men så blev det alltså inte.

Mikael och Joel har varit på vintercupstävling i Fragg idag, tyvärr åter krångel med hojen för Joels del så han var inte riktigt nöjd med dagen.

I veckan går vi in i februari och man märker att dagarna blir längre och längre, så skönt!


Vi jobbar med yta..

För några dagar sedan lämnade vi ett bud på en bostadsrätt och vi vann budgivningen! Känns både pirrigt och spännande.

Innan vi säljer vill vi fixa till lite på huset i Kvarnsveden. Just nu håller vi på att avsluta "upp-piffningen" av badrummet och har redan gett oss i kast med vardagsrummet (med god hjälp av Peder). Visst känns det lite konstigt att det blir som finast när vi ska flytta, men vi tror vi har igen det vid försäljning.

I dag fick jag min julklapp från jobbet, Linas matkasse. Lövbiffsgryta med råris lagade jag idag och i morgon blir det nog fiskgratäng. Fina råvaror men kanske i dyraste laget för att jag ska beställa även fortsättningsvis.

Ha en bra vecka!


Bon apetit!

Idag festade vi till kvällsmaten litegrann genom att inviga racletten för två som jag vann på julaftonens tärningsspel. På Ica Maxi fanns racletteost, svenskproducerad, som smakade riktigt gott. Joel är inte så förtjust i ost så han åt falukorv och potatis istället :-)


Ny epok...

Det känns lite som vi är på väg in i en ny epok under detta år vi har framför oss...

Vi har känt en tid nu, jag och Mikael, att det är dags att se oss om efter ett annat boende. Att ha ett hus med trädgård känns inte viktigt längre nu när barnen är stora och vi har vårt älskade Valsan där vi tillbringar så mycket tid vi kan. Så det är mycket troligt att vi gör slag i saken inom kort. Joel är införstådd med det hela, och Elin är informerad om våra planer. Känns rätt spännande faktiskt!

Avslutar med en bild som Elin tagit. Finns det förresten fortfarande kalejdoskop eller har dom försvunnit? Hoppas de fortfarande finns, har alltid fascinerats av dem... Ha det bra!


2013!

Ett nytt år ligger framför oss, ska bli intressant att se vad det för med sig... Ett nyårslöften som jag är rätt säker på att jag delar med Lotta är (förutom att gå ner några kilo i vikt :-) att ta mc-kort. Det löftet skulle jag inte satsat mina pengar på för ett år sedan, men nu känns det som ett rätt säkert kort!

Nu har jag jobbat ett par dagar, tvättat det mesta efter semestern och det är "vardag" igen. Efter en riktigt trevlig semester/jul tillsammans med familjen i Schweiz och en jätteroligt nyårsafton hos Johan & Lotta så känns det helt okej.

I morgon åker Elin hem till Örebro igen och på måndag börjar skolan för både henne och Joel.

Lite festligheter återstår dock för på lördag är vi bjudna hem till Cissi för att äta thaimat i hennes nya lägenhet och kanske inviger vi julklappen från tärningsspelet i morgon (raclette för två):

Gott Nytt År!


RSS 2.0