Prisutdelning!

I går åkte jag & Mikael till Stockholm med tåg för att delta på Föreningen Vattens årsmöte där prisutdelningen av deras miljöpriser skulle ske. I samband med den skulle varje prisutdelare även hålla ett anförande på 20 minuter, jag var lite nervös för det men det gick fint. Församlingen bestod av ca 60 personer, bara människor jag inte kände (förutom Mikael). Jag pratade om regional samverkan kring VA-frågor (vatten & avlopp) inom Dalarna och fick en del kommentarer och lite beröm under eftermiddagens fikapaus :-)

På kvällen var samtliga pristagare och prissponsorer bjudna på trerätters middag med respektive. Vi åt en fantastiskt god middag på restaurang Den Gyldene Freden, en restaurang med väldigt gamla anor, en gång i tiden Bellmans stamkrog.

Nu har vi just ätit en god frukost på hotell Sheraton och ska snart bege oss till Centralstationen.

I går kom huset ut på Hemnet, drygt 500 visningar redan...


Uppladdning!

I går firade vi pappa som fyllde 75 år. Fick veta att det blir firande/fest i slutets av maj med, då våra farbröder Atze och Max kommer till Sverige. Det ser jag fram emot!

Vi har laddat för en trevlig morgon/fm framför TV:n och jag håller tummarna lite extra för kurskamraten Daniel Tynell som jag hoppas vinner Vasaloppet ännu en gång!

Annat vi laddar inför är husfotografering på fredag och Joels 18-årsdag (även den på fredag, men vi firar på söndag em, så då bjuds det på kaffe & tårta :-)


RSS 2.0