Det rullar på

Tiden rullar på, det är över en månad sedan jag skrev ett inlägg på bloggen och en del har såklart hänt sedan dess.
 
I slutet av mars köpte Elin och Sebbe en tvårumslägenhet i Romme, så det var enklet att komma på födelsedagspresent för en gångs skull :-)
 
I början av april åkte jag med jobbet på en studieresa till Manchester. Förutom jobb så passade vi bl.a. på att shoppa en del, äta god mat och gå på fotbollsmatch. Här kommer några bilder från den resan:
 
Jag är ju ingen ölfantast men det var trevligt att besöka pubarna
 
Vi åt god mat på trevliga restauranger, kändes som vi var på "dom hippa" ställena :-)
Jag är heller ingen fotbollsfantast, men det var förvånansvärt kul att gå på match. Så snart matchen var över kom dom fram med gräsklipparna :-)
Fish & chips åt jag på flygplatsen i Manchester innan hemresa. Smakade jättebra!
 
I april fick vi också "nya grannar" i form av en motorcykelklubb som etablerat sig i näreten, så detta har faktiskt varit en vanlig syn på vår lugna gata den senaste tiden:
 
 
Påsken firade jag och Mikael i fjällen med Åsa, Peder & Cissi. Elin jobbade och Joel ville inte heller följa med. De fick leta påskägg på egen hand hemma på Råbocksgatan och Elins och Sebbes hade jag lyckats gömma riktigt bra så dem hittade de först efter att de fått lite ledtrådar :-)
I fjällen var det mycket snö! På långfredagen blåste det väldigt så då nöjde vi oss med en promenad och lite sol i lä. Vi hade kalla nätter där temperaturen kröp ner till minus 9 grader, så skoterspåren var fina på påskafton då vi åkte en tur över Långfjället och sjön Hävlingen. Innan vi åkte hem hann vi också med lite längdåkning:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade det jättetrevligt i fjällen, härligt med vårvintern och god mat, men visst var det lite tomt utan barnen och familjen Alves som ju också brukar vara med. Hoppas vi samlas där allesammans nästa år istället.
 
På annandag påsk var vi hemma igen och då passade jag och Tinka på att hälsa på farsgubben en sväng. Vi erbjöd oss att städa men han avböjde (vi propsade inte så värst mycket heller :-)
 
I morgon ska jag iväg på en motorcykeltur med Lotta och tre kompisar till henne. Vi har alla också anmält oss till en fortbildningskurs för tjejer i Älvdalen i mitten av maj. I övermorgon åker jag till Falun en sväng för att titta på Joel och Mikael som (väldigt sent) tävlar i avslutningstävlingen i vintercupen för Enduro.
 
Hemma hos Tinka blev jag charmad av de små söta kattungarna som finns där sedan dryga tre veckor tillbaks, så en bild på en liten misse får avsluta det här bildfyllda blogginlägget. Trevlig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0