Ordning och reda!

Mikael har gjort ett jättebra jobb med att få ordning i garaget och de två förrådsutrymmena. För bara en vecka sedan så var hela garagegolvet täckt med kartonger och annat "bråte". Nu har så gott som allt en bestämd plats och nästan varenda kartong har gåtts igenom och märkts upp. Mikael har också, som planerat, byggt en stor arbetsbänk under fönstrena i garaget. Endurohojen har fått sin plats ganska så mitt i garaget, men det finns ändå utrymme att få in en bil om det skulle behövas. Eftersom vi byggt ett högt garage med en hög port så ryms också endurobussen vid behov. Ett helt perfekt garage för oss (läs Mikael :-)) med andra ord!
 
 
 
 
För ett tag sedan fick vi upp vår fina Bergsmanskrona över matbordet. Det blev riktigt fint och vi är jättenöjda med valet av lampa. Annat som kommit på plats är sko- och hatthylla i hallen och en tavellist som vi precis satt upp ovanför vårt stora fönster. Med en sådan blir det enkelt att variera tavlor, eller annat, jag har många fina kokböcker som också ska få lite tid på listen har jag tänkt.
 
 
 
 
 
Från fredag till lördag hade vi besök av Tinka och hennes kompis Nina och eftersom Mikael var iväg med Johan på årsmöte så hade vi en trevlig tjejkväll med mat och prat. På lördag kom Jenny och Milly förbi och Milly gjorde ett fint hjärta i snön ute på sjön. Passar ju alldeles utmärkt att avsluta med en bild på det i dag då det är alla hjärtans dag :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0