Inte långt kvar nu!

Om fem dagar har vi slutsamråd och då får vi med allra största sannolikhet ta huset i bruk. Redan igår fick vi efter blixtsnabb hantering av handläggaren på byggnadsnämnden beslut om att vi fick ta garaget i bruk (jag mailade strax före lunch och strax efter kl 13 fick vi beslutet).

Igår hade vi ett förmöte inför slutsamråd med säljaren Göran från Fiskarhedenvillan och Patrik, vår kontrollansvarige. Av Göran fick vi en jättefin Dalahäst i betong som ståtligt står bredvid vår fina täljstenskamin.


Det var gott om folk i huset igår förmiddag, även rörmokaren och sotaren var på plats. Det enda som återstår nu är att koppla in toaletten,  få upp badrumsskåpet och installera anordningen för dosering av fällningskemikalie till vår avloppsrening. Men vi har rinnande vatten i kranarna och golvvärmen är i gång. Vilken lyx!Vi känner att vi haft den bästa säljaren och de bästa hantverkarna till vår hjälp,  något som jag inser är en förutsättning för att husbyggandet helt igenom ska få kännas som den fantastiska resa som det ju är. Men jag kan ärligt erkänna att det trots det är påfrestande. Så vi längtar tills det är klart och det är det ju alldeles alldeles snart 😃

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0