Helg igen!

Helgerna har mer eller mindre avlöst varandra och det är dags för ännu en långhelg. I går och idag jobbade jag, men på måndag är det (i alla fall i Sverige) ytterligare en röd dag. Efter det får vi vänta till slutet av mars på nästa röda vardag, då i samband med påsken.
 
Nyår firade jag och Mikael i Valsan med Elin, Sebbe, Åsa, Peder, Cissi, Robin, Petra och Sergio. Alec och Alessia reste tllbaks till Genève i mellandagarna och Joel hade nyårsfest med kompisar hemma på Råbocksgatan. Eftersom vår lägenhet inte är den allra största passade vi på att "dansa ut" granen tidigt för att göra plats för långbord, det var 16 ungdomar som åt trerätters middag och firade in nyåret hemma hos oss i Borlänge.
 
I Valsan var vi 10 personer som fick plats runt vårt stora matbord, och även där njöt vi av en trerätters middag med fransk löksoppa till förrätt, helstekt oxfilé med potatiskaka till varmrätt och chokladfondant med apelsiner, jordgubbar och glass till efterrätt. Smakade jättegott alltsammans! Förutom middag blev det lite lekar och bad i tunna och bastu. Vi hade lovat Joel att dyka upp först efter Ivanhoe på nyårsdagen och till dess hade han städat undan så fint.
 
 
 
I kväll går hela familjen till Liljan för att lyssna på Noice som ska spela där. Mikael har några av deras plattor och både Elin & Joel har lyssnat på Noice ibland då de växte upp, så vi tyckte det vore en kul grej att göra tillsammans. Det ska bli intressant att se och höra hur de låter nuförtiden. Hälften av bandmedlemmarna har ju också bytts ut eftersom ett par av dem inte längre finns i livet...
 
 
Avslutar med en bild på det fina pepparkakshus som Elin & Sebbe byggt och som har prytt vårt matsalsbord så vackert, men nu blir det nog inga fler julbilder förrän i december :-)
 

Jag önskar er en trevlig helg och ett härligt år 2014!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0