Härligt för alla sinnen!

I lördags var jag och Lotta ut på en fin tur med våra motorcyklar. Vi passade, som Lotta så klokt uttryckte det, på att ladda våra batterier inför stundande höst och vinter. Det blev en ganska lång tur med ett litet stopp i Grangärde dit vi åkte via hoppfältet i Romme, Idkerberget och Rämshyttan vidare till Dala Floda där vi hade picknicklunch och sedan hem via Björbo och Lennheden.
 
Det är verkligen härligt för alla sinnen att köra motorcykel, speciellt en sån underbart vacker höstdag som vi hade!Med blicken fick vi njuta av alla vackra höstfärger, bruna, gula, röda och gröna löv mot en knallblå himmel och blått glittrigt vatten. Med näsan drog vi in dofter av höstlöv och mogna äpplen. På våra kinder kunde vi känna vinden och solen värmde emellanåt våra ryggar. Och med våra öron kunde vi såklart höra ljudet från motorerna på våra härliga hojar :-)
 
 
Sent på eftermiddagen åkte jag och Mikael ut till Valsan där vi hann greja lite i trädgården och få upp ekan ur sjön innan det blev bastubad och grillat som vi åt ute i lusthuset. Att åka till Valsan är också ett utmärkt sätt att ladda sina inre batterier :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta Bond

Som du uttrycker dig om hur härligt det är att åka mc, borde ju alla börja köra. Det är faktiskt så härligt och roligt som det låter. Önskar bara att jag hade förstått det tidigare. Men man ska ju aldrig gråta över spilld mjölk. Vi gör det ju nu, det är aldrig försent :-) / Lotta

2013-09-26 @ 22:27:14
Postat av: Solveig

Instämmer, vi gör det ju nu :-)

2013-09-27 @ 08:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0