Nu har Elin lämnat boet...

I torsdags åkte vi till Barken för att hämta soffa m.m som Elin fått av Åsa & Peder till sin lägenhet. Väl hemma fylldes hästtransporten på med mer möbler och prylar så när vi for till Örebro på fredag em var det med en ganska fullastad vagn.
 
Vi hämtade upp Elin med cykel vid universitetet och åkte sedan till lägenheten där vi lastade ur allt. Som tur var gick alla möbler in i hissen och vi slapp bära upp och ner för trapporna, så det gick med en rasande fart. Tyvärr hade hyresvärden inte som utlovat ställt dit ny kyl och spis så det gapade lite tomt i köket... Det fanns några fler saker som måste fixas (Elin har en liten lista att ta upp med värden på måndag) men på det stora hela är det en trevlig liten lägenhet, ljust och fint i alla rum, såväl väggar som tak är nymålat förutom i badrummet. En stor balkong dit man kommer ut både från sovrum och vardagsrum kan ju bli trevligt till våren. Golven, med undantag för vardagsrumsgolvet, kanske inte är de finaste men med en matta på så såg också de ok ut. 
 
Efter uppackning åkte vi till Johanna för att hämta Elins saker där och sedan en sväng till ICA MAXI där vi inhandlade bla en mikro och bestick. Vi stannade till på en pizzeria nära Elins lägenhet för att ta med lite mat hem. Efter maten flyttades möblerna runt lite och det slutade med att även Elins säng ställdes in i vardagsrummet, sovrummet ska Elin försöka hyra ut, borde inte vara så svårt att hitta någon inneboende i bostadsbristens Örebro. På lördag morgon blev det åter en tur till Vivalla köpcentrum där vi shoppade på Jysk som hade öppningsfest med bra erbjudanden. Efter det gick vi in på Mikaels favoaffär Biltema där vi hittade en del till köket och lampor. Ett stopp på Myrorna där vi fyndade ett litet köksbord och två stolar och sedan tillbaks för att få allt på plats. Det blev riktigt trivsamt till sist, men vi ska nog byta till en lite längre gardin i köket :-)
Vid kvart över fem packade vi ihop för avfärd till Borlänge. Elin skulle på finsittning med trerätters middag på kvällen så henne släppte vi av på vägen.
 
Joel åkte till Stockholm i fredags där Borlänge Energis ungdomsråd deltar på årets Poweshift (en klimathelg för unga). Han kommer hem i kväll.
 
Mikael håller på att göra sig redo för enduroträning, själv ska jag ta mig an lite städning och tvätt. I em åker vi upp till Valsan så att Zitor får gå runt lite i vattnet, kylan verkar inte störa honom så mycket och han verkar trivas med att det går lätt att röra sig i vattnet. Denna vecka blir vi nog i Valsan en hel del för att förbereda för den Oktoberfest vi ska ha nästa helg.
 
Ha det bra!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0