Sommar!

Den här veckan har sommaren verkligen kommit på allvar! Helt fantastiska dagar har vi haft, men tyvärr verkar det vara slut på högsommarvärmen för denna gång, så vi passar på att njuta av värmen i Valsan även idag (fast just nu är vi alla hemma i Kvarnsveden. Jag har lasagne i ugnen och Mikael & Joel grejar med hojarna i garaget).

Zitor har blivit av med en del av sin tjocka päls, kanske vi hinner "frisera" färdigt honom i kväll.



I går hann vi med en hel del, bla inköp av diverse växter som vi planterat i Valsan samt en rätt lång övningskörningstur på mc. Vi åkte till Sunnansjö via Djurås, Mockfjärd, Björbo och Nyhammar och hem via Rämshyttan och Idkerberget. I Sunnansjö tog vi en välbehövlig paus hemma hos Anders (& Tinka) där vi bjöds på "gofika". På kvällen grillade vi och zappade mellan kanalerna (Eurovisoin bla). Joel grillade han också, med kompisar i sommarstuga vid sjön Lilla Gimmen.

Snart bär det av till Valsan igen där jag ska göra en paj att bjuda mamma och Jakob & Julia på som kommer upp i eftermiddag. Mikael ska till crossbanan och träna. Joels hoj är inte fit for fight så han tar en inlines tur till Valsan istället.

I torsdags var förresten Joel med på en stor katastrofövning i Smedjebackens kommun. GävleDala var där och gjorde ett reportage som visades på regionalnyheterna i fredags. För er som ev missade det kommer här en länk

http://svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/krisovning-med-elever

Alla elever gick bra in i sina roller, Joel, som skymtar i bild, skulle bla spela chockad och lyckas fint med det :-)



Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0