Peace & Love!

Så är då Peace & Love veckan till ända. I år hade jag och Mikael veckopass och var ner på festivalområdet varje dag. Det blev inte så sena kvällar i början av festivalen eftersom jag jobbat och tyvärr också haft huvudvärk varje dag som tagit lite udden av upplevelsen, men på det hela taget har vi haft en trevlig vecka. Framförallt blir man fascinerad av att det helt plötsligt är så mycket människor i lilla Borlänge, ett av nöjena är just att titta på folk, det fins alla sorter :-)

I onsdags var vi och såg Roxette, och det var väl "så där". Vi såg dem också för 21 år sedan i Kupolen (som på den tiden också var en konsertarena) och då var de världsartister, den känslan infaller sig tyvärr inte längre...



På torsdagen lyssnade vi en liten stund till Mumford and sons, duktiga musiker och sångare, musik man blir glad av att lyssna till. Mer av den varan (dvs sån't man blir glad av) bjöd trumorkestern Kariaka på:



Mat i form av bla Langos och Vildsvinskebab, öl och vin i öltältet är också sådant som hör festivalveckan till. Det var rätt långa köer till öltälten så vi gick även utanför området, bla till Agnes Thai där vi åt buffé med Johan och Lotta på fredagen. Det har inte blivit så mycket mat lagad här hemma i veckan utan vi har ätit ute.



I fredags såg vi Billy Idol och det tyckte vi var bra! Festivalen avslutades igår med Rihanna. En påkostad show med duktiga dansare och häftig scendekor. Tyvärr var hon 45 minuter sen och körde med förinspelad bakgrundssång ( i och för sig tur, för hon kom av sig väldigt ofta...). Lite för mycket diva fasoner tycker jag och ingen vidare respekt för fansen. Vi blev inte så imponerade men är å andra sidan inga riktiga Rhianna fans, men visst är det lite häftigt att hon spelade i Borlänge, det var säkert 40 000 personer och lyssnade (i alla fall i början).



Joel har både jobbat och varit en flitig festivalbesökare hela veckan, så han tar sig en välbehövlig sovmorgon idag. I kväll bär det iväg till Valsan för nu har både jag och Mikale semester!

Trevlig Juli!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0