Bara att gilla läget...

Även om vädret inte är det bästa så är det ändå skönt att ha semester, och man får helt enkelt gilla läget. I lördags åkte jag, Mikael och Zitor upp till Valsan. Vi tog en promenad i skogen, något som tyvärr börjar bli lite för jobbigt för Zitor :-( Det blev med andra ord en ganska kort sväng men vi hittade lite gula kantareller på ett ställe som vi upptäckte förra året. Stekta kantareller på hårdbröd som "förrätt" och därefter grillat och färskpotatis, bastubad och ett dopp i sjön på det avslutade lördagskvällen.
  
 
I går hade vi en trevlig eftermiddag och kväll i sällskap med Johan & Lotta. Lotta följde med och tränade på lågfartsprovet för mc-kort ute på flygfältet. Hon är en riktig talang, hoppas hon lyckas övertala Johan om att det är dags för lite andra hojar än sådana man kör på i skogen, skulle vara kul att köra tillsammans :-). Efter övningskörning och en snabbdusch åt vi middag på Coco Thai innan vi såg bion Cockpit, kul film!
 
I dag gör vi nog ett litet ryck i Elins nya rum, det kommer att bli så bra så men inga bilder kommer att visas eftersom Elin vill bli överraskad.
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0