På gång!

Denna helg har vi äntligen kommit i gång med Elins/Joels rum. Den första väggen blev klar i går kväll och resterande tre hoppas vi kan bli klara i eftermiddag. De blir mörka, snudd på svarta. Det blir en helt annan stil på rummet som kommer att passa Joel finfint, det var väldigt generöst av Elin att lämna över det till Joel! (Tills Elin kommer hem ska vi få till ett fint rum till henne med!)



Annat som vi kommit igång med lagom tills det är dags att sluta för säsongen är mc-övningskörningen. I går blev det en ganska lång tur via Torsång, Stora Skedvi och Arkhyttan till Långshyttan. Där åt vi lunch på Abbes restaurang som ligger i föredetta Konsum. God mat och stora portioner.



Efter lunchen hälsade vi på hemma hos Nina och Mikael P där vi fick kaffe på maten. Det var kul att ses igen, det blir långt mellan varven. Mikael P har nyss opererat in en ny knäled i sitt ena ben och har några kämpiga månader framför sig, men förhoppningsvis blir han bättre än på länge.

Just nu förbereder Mikael sig för enduroträning i Falun. Vädret är fint med kylslaget. Det var nollgradigt i morse och säkerligen några minusgrader under natten. Förhoppningsvis dröjer det några veckor innan vi får ett par decimeter snö så som dom hade i Kiruna i veckan.



Joel har tillbringat helgen i Göteborg där Borlänge Energis Ungdomsråd deltagit i Poweshift (klimatevent för unga). Han ska hämtas vid tåget strax efter tio ikväll.

Ha det bra! /Solveig

Kommentarer
Postat av: Elin

nej jag får väl sova på soffan när jag kommer hem då..

2011-10-10 @ 23:44:49
URL: http://elinniusa.blogg.se/
Postat av: mamma

Inte då! Vi fixar iordning något fint åt dig med, det lovar jag! KRAM

2011-10-11 @ 08:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0