Chicago och skaderapport

Nu har vi varit "hemma" i Highland Park några timmar efter ett par dagar i storstaden Chicago. Vi köpte Chicago City Pass där entré till flera sevärdheter ingick, men bäst av allt var att man med passet fick skippa biljettköerna som på grund av alla jullovsfirare var fruktansvärt långa i vissa fall. I går besöte vi Willis tower som är den högsta byggnaden i västvärlden (finns en högre i Dubai, men där kan man som besökare inte åka lika högt upp som i skyskrapan i Chicago). På 103:e våningen fick man gå ut på en inglasad balkong, rätt häftigt!

På eftermiddagen besökte vi Shedd Aquarium där vi bl.a. såg maneter och en show med delfiner och beluga-valar. Efter en trevlig men intensiv dag åt vi middag på T.G.I Friday innan vi såg på hyrfilm på hotellrummet (vi såg In Time, bra film!)I dag var vi på ytterligare ett museum, The museum of industry and science. Helt okej det med, men vi var alla rätt slitna efter tre dagar i Chicago så vi skippade shopping och åkte hem efter det. Middag åt vi på Kina-restaurang här i Highland Park.

Avslutar med en bild från efterdyningarna av Dagmars framfart i Valsan. Förutom bastun så har såväl röken som bryggan fått sig varsin rejäl omgång. Åsa och Peder har varit så snälla och röjt undan det värsta, men det finns som ni ser en del för oss (Mikael...) att ta tag i då vi kommer hem.I morgon firar vi Nyår med "svenska" Taco's på menyn! Gott Nytt År!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0