Stora kliv framåt

Mot såväl ett tipp topp renoverat lusthus men tyvärr även mot hösten…

Mikael hade jobbat på av bara den i går och i princip gjort klart utvändigt: målat rödfärg på de två kvarstående sidorna och målat och spikat upp fönsterlister. Jag köpte med färg för målningen invändigt och vi kom igång lite med det på em/kvällen.

   

Efter målningen badade vi bastu och tvättade håret i sjön, rätt kylslaget i vattnet. I morse kunde man riktigt se hur värmen lämnar sjön när den kyliga luften (det var 4 grader i morse då vi vaknade) möter den varmare sjöytan…

I eftermiddag åker vi till Hedemora för att hälsa på Christian och Max som är i Sverige i några dagar. Vi ska grilla hos Tinka och sedan åker vi till pappa en sväng för att säga hej till min farbror Max som är där på besök med sin fru Ingrid och hennes syster. Just denna vecka (v 32) år 2007 hade vi också Tysklandsbesök (och Finlandsbesök med för den delen :-). Då bodde kusin Caroline i Valsan med sin familj och det året var v 32 faktiskt den varmaste veckan på hela sommaren.

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Elin

Ser väldigt fint ut! Väldigt förvånad att ni hade så kallt! Här är det varmt och fint! :) Hälsa Max och Christian från mig! Kram

2011-08-12 @ 17:42:14
URL: http://elinniusa.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej! Alla hälsar till dig också. Uta och morfar har fått adress till din blogg och mormor fick se den ocskå i helgen. Många som följer dig på andra sidan Atlanten! KRAM!

2011-08-15 @ 11:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0