Helg igen

Det har inte hänt så mycket intressant, så därför har jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Veckorna rinner undan rätt snabbt och snart är det slut på årets sista sommarmånad. För ett tag sedan kändes det höstigt värre, men de senaste dagarna har sommaren gjort ett återbesök, i morgon lovas 25 grader varmt och en sommarljum kväll, toppen! Vi tänker ta tillfället i akt och grilla med goda vänner och samtidigt återinviga lusthuset, där det förövrigt äntligen finns belysning (el har funnits i 25 år, men någon lampa har aldrig suttit där).

 

Snart ska vi komma igång med nästa projekt och det är att fixa till Elins rum åt Joel. Där ska vi tapetsera om och så ska han få en ny säng. Nu när jag och Mikael varit i Valsan så mycket har sonen passat på att lägga beslag på hela huset: äter gör han i vardagsrummet framför TV:n, sover gör han i vårat rum (det kan jag i och för sig förstå, för han har mer eller mindre vuxit ur sin säng), sitt älskade W o W spelar han i Elins gamla rum där även Elvis fått en sovplats ovanpå skrivbordet och kläder sprider han runt i sitt rum. Ska bli skönt också att kunna stuva undan Elins alla kartonger upp i Joels rum när han flyttat ner, vi törs inte ställa ner dem i källaren eftersom det är risk för fuktskador då.

 

 

Zitor, som ju rakades inför sommaren, har fått tillbaks alldeles lagom mycket päls. Han ser riktigt stilig ut och verkar också må väldigt bra. Att han blivit gammal märks främst på att han sover mycket tyngre och längre på morgnarna, men däremellan är han piggelin. Bäst trivs han i Valsan där han som alltid tittar och hugger i vattnet, det tröttnar han aldrig på!

 

 

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0