Geschwint

Ibland går det undan!

I går fick vi lusthuset i princip klart, och det blev så fint så, precis som jag trodde att det skulle bli! Den fina ljuslyktan som Mikael fick i 40 – års present av Corinne och Claudia kom äntligen till sin fulla rätt och de röda ljusflaskorna i fönstren som vi fått av Minna och Sven passar in perfekt. Vi (mest Mikael, men både jag och Joel har hjälpt till en del i alla fall) har lagt in nytt golv och tak och målat. Taket är tonad vit och väggarna den ljusaste grå. Även listerna runt fönstren och golv har vi målat, de runt fönstren var blå även tidigare, men en annan nyans. De vackra taklisterna och takprydnaden som Mikaels moster Eva målade då lusthuset var nytt 1986 behöll vi såklart, de är ju så fina. En matta har vi också lagt in, det är en balkongmatta i grå nyanser. Till våren ska vi bygga en stor och skön väggfast soffa som rymmer många har vi tänkt, men till dess får utemöblerna husera i lusthuset. Efter att ha fått klart i lusthuset blev det bastubad och lite relax i vårt nyrenoverade lusthus.
  


En annan sak som också gick undan i går var bokningen av vår USA resa. Det har gått så fort att jag inte ens hunnit nämna våra resplaner tidigare. Elins värdfamilj åker bort för att hälsa på släktingar den 24/12 till den 1/1. För att Elin inte ska behöva fira jul och nyår i sin ensamhet har vi bokat direktflyg med SAS till Chicago den 21/12 , hem åker vi den 2/1. På det viset hinner vi träffa familjen några dagar och vi hinner även ta del av julhandeln i USA, inbillar mig att kommersen är ännu större där än här i Sverige. Så det blir att fira såväl jul som nyår i USA!

Återbesök av tjuvar i garaget gick tyvärr också fort att få… I morse var fönstret uppbrutet igen, men inbrottslarm från Jula och motorcyklar säkrade med rejäla kedjor i golvankare satte P för avskummet denna gång!

Trevlig helg!

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Yey ni har bokat resan! :D Lusthuset blev väldigt fint! Där har ni (pappa) varit duktiga!Kramar!

2011-08-19 @ 16:01:21
URL: http://elinniusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0