Gott Nytt År!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, beror främst på att bloggappen krånglat, så nu gör jag inlägg via vår fina Mac istället. Vi har kommit väl tillrätta och det känns verkligen "hemma". I garaget har vi massor av saker och kartonger och lite mer kommer det att bli, men i huset är det fint i alla fall :-). Vi har köpt ett skåp på IKEA som vi ställt under stora fönstret och det är vi jättenöjda med. Vi behövde mer förvaring och förutom det så blev det riktigt snyggt! Här kommer några bilder på hur det ser ut nu i huset. Den stora fina kransen och de vackra lyktorna är inflyttningspresenter vi fått:
 
 
 
Så var det slut på 2015. Det har varit ett minst sagt intensivt år som ägnats åt att först riva den gamla stugan och sedan bygga nytt. Förutom det rent praktiska arbetet har det varit många beslut att fatta, något som stundtals faktiskt kännts ganska påfrestande. Men vår "husresa" har löpt på utan större hinder i vägen, så även om det varit mycket jobb har känslan hela tiden varit rakt igenom bra. Från och med nu så är vi också skrivna här i Mellan-Valsan och det här är nu vårt hem "på riktigt". 
 
Året som väntar kommer nog även det att innebära en hel del jobb med bland annat målning, inreda garaget och fixa till gäststugan. Den stora skillnaden blir att vi nu bor här och kan greja lite varje dag i vår egen takt. Annat som vi ser fram emot är den resa vi ska göra under året med bästa vännerna Johan och Lotta, som liksom oss firar 20-årig bröllopsdag i år. De kommer hit nästa helg då vi förhoppningsvis "spikar" resmålet.
 
På annandag jul bjöd vi hit familjerna Barmé/Alves och våra barn med respektive. Det fanns gott om plats att duka långbord och vi hade en trevlig kväll med sälkskapsspel och god mat. Att husera ett gäng nattgäster gick också bra (det gjorde det i gamla stugan med).
 
Även på Nyårsafton var det fest här tillsammans med goda vänner som precis som oss tyckte att vi har ett jättefint hus, men vad ska de annars säga ;-)
 
 
Vi hoppas få lägenheten helt tom den närmaste dagarna och om två veckor lämnas nycklarna över till de nya ägarna. Även om vintern äntligen kommit så går vi mot ljusare tider, och vi se verkligen fram emot att få vakna varje morgon framöver här i Mellan-Valsan.
 
Gott Nytt År! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0