Mycket i väggarna

Efter  att innerväggarna kommit upp i början av veckan var det dags för rörmokaren och Mikael att börja dra diverse ledningar och rör i väggar och tak. Det är viktigt att vi tänker till ordentligt så att vi får strömbrytare och väggkontakter överallt där vi kan tänkas vilja ha dem. 

Badrummet

För några dagar sedan kom byggställningen bort så nu kan man bättre se hur huset ser ut och vilken fantastiskt fin utsikt vi kommer att få från matplatsen.
Kommentarer
Postat av: Nya huset

Wow, den utsikten går inte av för hackor! Måste erkänna att jag är förvånad över hur fort bygget går. Där vi bodde förr var det ett par som byggde Fiskarheden, dock utan hjälp, och jag tror det tog 4-5 år innan de kunde flytta in. Så i min värld var just Fiskarhedenhus sådana hus som aldrig blev klara. Men ert husbygge går ju riktigt fort framåt. När tror ni att ni är klara att flytta in?

2015-09-05 @ 07:18:10
URL: http://www.nyahuset.nu
Postat av: Anonym

Slutbesiktning är satt till sista januari. Vi ligger före tidplanen för tillfället men jag vet inte hur det blir i slutändan. Gissar att mycket hänger på hur snabbt plattan torkar. Vi räknar med inflytt i feb-mars.

2015-09-06 @ 11:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0