Snickarna är tillbaka!

I dag kom snickarna tillbaks för att fortsätta sitt arbete och det har hänt en hel del. Golvet är lagt på loftet och i sovrummet samt i del av vardagsrummet.  I sovrummet har också foder runt fönstren kommit upp. 

Så här såg det ut i går kväll efter att vi städat undan pappen som målaren lagt ut.

Sovrummet

Vardagsrumsgolvet skyddas av en kraftig papp

Snickarna hade även hunnit med att sätta in panelen i bastun,  så Mikael passade genast på att montera in de små spottarna i taket. Det var lite trixigt att få fram kablarna genom de små hålen, men med en krok av ståltråd gick det bra. Innan stickkontaken klipptes bort och matningskablarna löddes på plats så testade vi belysningen och det blev jättefint! De gav ett behagligt ljus både i färg och styrka. Panelen är ljus, fin och väldigt len.

I dag har vi pratat med vår kontrollansvarige för bygget och stämt av lämpliga datum för slutsamråd och besiktning. Det känns nästan overkligt att vi, om allt fortsätter att flyta på, har ett inflyttningsklart hus om ca en månad.

I morgon håller vi tummarna för Joel och Hanna som då får besked om de får hyra den lägenheten de var och tittade på igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0