Vi har tryck!

Nu har vi tryck i kranen :-) Den brunn som borrades för ett par veckor sedan har försetts med en pump och provisorisk kran. I morgon kopplar vi på en slang som leds ner till sjön och sedan ska det få flöda vatten i ca en vecka.
 
 
I dag har vi också, delvis, flyttat ut i "vävrummet" (det var tidigare Mikaels mormor Gretas vävrum, men vi har haft det som gästrum). Vi har flyttat ut kläder, sängkläder och TV:n. Vi har också flyttat ut mulltoan från stugan till ett utedass som vi gjort iordning invändigt, bla har vi återanvänt panelen från gamla bastun som var belägen i uthuset som ska rivas. Det nya utedasset är en koja som vi ska klä utvändigt med panel från huset så att den ser lite trevligare ut. Blir nog en liten bild på det längre fram gissar jag.
 
 
 
I går när vi kom upp till Valsan kunde vi inte åka ner med bilarna på gården eftersom Falu- Energi varit förbi och tagit ner de två, förhoppningsvis sista, granarna som de hjälpt oss att fälla. Bara att kavla upp ärmarna och hugga i. Vi har flera små timmerupplag på tomten nu med material till ved för flera år framöver. Ett av träden visade sig vara i dåligt skick, så det var nog bra att det fälldes innan det blåste omkull.
 
 
På lördag kommer förstärkning i form av Elin, Sebbe och Joel. Det ser vi fram emot!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0