Kallt & mörkt...

Klockan har bara just passerat fyra på eftermiddagen och det börjar redan skymma så smått, ser att solen är på väg ner i horisonten. Nu har vi en mörk månad som väntar, ser redan fram emot adventstid då man får tända ljusstakarna i fönstren och lamporna i granrisslingan ovanför dörren. En föraning om vinterkylan har vi också fått, nu har vi haft några dagare med minusgrader och den lilla snömängd som kom i veckan ligger envist kvar på backen.
 
 
I torsdags och fredags var jag hemma från jobbet. I helgen har jag känt mig lite piggare och orkat "göra vinter" både hemma och i Valsan. Mikael var den som i vanlig ordning tog upp bryggan, men i år testar vi en ny varaiant och det är att låta den stora bryggan ligga kvar i sjön, förhoppningsvis tillräckligt förankrad...
 
Joel och Mikael har varit iväg på sista träningsrundan innan nästa helgs tävling på Gotland, i veckan väntar service av hojarna och på fredag åker de till Visby. För den som gillar enduro lägger jag upp en länk med en filmsnutt från Joels träningsläger i Falun förra helgen http://www.youtube.com/watch?v=L6HWzHGdr0o
 
Bjuder på en bild från förra helgen då jag och Mikael var på pubkväll i Mellsta där bla Janssons Temptations spelade. En riktigt trevlig kväll med bra musik, trevligt sällskap och dans!
 
 
Måste också berätta att jag i onsdags lunchade med Thomas Adolphson (i Adolphson & Falk) då jag var på ett seminarium i Stockholm. Adolphson är förutom musiker även vice VD för Roslagsvatten och jobbar precis som jag med frågor som rör avloppsvattenrening :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0