Bad taste and Bad luck

I kväll är Joel på Hagafest på stan. Temat är "Bad taste" så Joel gick lös på Mikaels garderob tidigare i veckan för att få till sin outfit. Fast jag tycker faktiskt att Joel och Gustaf på sätt och vis ser rätt stiliga ut :-)



Mikael och Joel har haft sina stötdämpare till hojarna på renovering och idag skulle de sättas tillbaks. Då upptäckte Mikael att det läckte olja från hans hoj, det visade sig att han spräckt en kåpa vid någon av vurporna i helgens tävling. Så han sätter nu sitt hopp till kemisk metall och händiga arbetskamrater. Jag hålller tummarna för att det lyckas!



Inte heller Joels hoj är körklar inför helgens tävlingar, men som tur var får han låna Alexanders att tävla med. Där har en avgasport gått sönder och det dröjer några dagar att få hem en sådan. En avgasport är en dyr liten sak visade det sig. Att jag gissade helt galet på vad den skulle kosta kan man ju förstå, men både Mikael och Joel gissade fel på över 2000 kr... 2 500 kr går en sådan liten rackare, en liten pinal på ett par centimeter, lös på. Så att få pengarna att rulla är inget problem i detta hushåll...

I morgon är det fredag. Jag önskar alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0