Innehållsrik och trevlig helg!

Helgen som var har varit full av trevliga aktiviteter. I fredags åkte hela familjen till Barken för att hälsa på Åsa, Peder & Cissi i deras fina sommarstuga. Jag och Mikael tog motorcyklarna dit och Elin och Joel åkte IQ. Som tur var stannade vi i Trollbo och tankade för Elin och Joel tog sig en liten omväg via Ludvika av misstag :-)
 
Det bjöds på egenfångad lax, den största vi någonsinn sett, fick knappt plats i ugnen. Efter maten blev det en tur på sjön där Elin, Cissi och Joel åkte i ring efter båten, våtdräkterna satt inte i vägen för det var ganska kylslaget i vattnet. Riktigt kul verkade de i alla fall ha och det hade även vi som bara tittade på.
 
         
 
Elin åkte hem till vovven på kvällen efter att ha släppt av Joel på en fest i Ornäs och jag och Mikael sov över.
 
På hemvägen på lördagen åkte vi via Norberg och Hedemora och svängde in på Lottes och Pethers vandrarhem "Panget" i Olshyttan för att säga hej och titta hur de hade det där. Det är riktigt trevligt och blir säkert ännu bättre när de är klara med alla rum, i lördags kaklades det för fullt i ett rum med eget badrum som ska hyras ut från och med idag, så det var lite brådis.. Vi svängde även förbi hos pappa & Uta när vi ändå var i krokarna. Väl hemma grillade vi och åt med Elin och Joel och åkte sedan mc upp till Valsan för bastubad. Elin stack iväg på en födelsedagsfest och Joel stannade hemma.
 
I går blev det mer motorcykelåkande, denna gång i sällskap med Johan & Lotta (Lotta som övningskör med Johan bakpå). Vi åkte till Dala-Järna där det var flyguppvisningar. Ett späckat schema så det blev aldrig långtråkigt, alltifrån segelflyg till jetplan. Tur med vädret hade vi också, en riktigt trevlig dag!
 
 
 
I går kväll fick vi åter igelkottsbesök, troligtvis samma som för någon månad sen, inte det minsta rädd. Han bäddade ner sig en stund i Zitors halsband men blev nog lite störd i sin nattsömn av fotograferandet så han valde att strosa iväg efter en stund.
 
 
Nu är det en vecka kvar av Joels sommarlov. Solen gick upp kl 5.07 och förväntas gå ner kl 21.04 idag...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0