Livet på en pinne!

I fredags åkte jag och Mikael upp till Valsan efter jobbet. Vi flyttade metallställningen som stått på träddäcket ner till uteplatsen bredvid badtunnan. Vi tycker att ställningen ramar in platsen fint och ska försöka få lite klängväxter att ta sig upp där i sommar. Vi fick också i bryggan och det tog ingen lång stund innan Zitor intog sin favoritplats:



Fredagen avslutades med bastu och årets första dopp (!) i riktigt kylslaget vatten, god mat och en bra film på det = livet på en pinne!

På lördagen tog vi itu med att köra undan allt ris från trädfällningarna tidigare i år, blev så fint igen på tomten när det var gjort! Mikael återvann bordskivan från det stora bordet som tidigare stod i lusthuset och gjorde en ny skiva till locket på grytan och även skivor i hörnen på ställningen. Blev så bra så! Ett nytt lock till badtunnan gjorde han också, det smyckade vi med snäckskal, kanske plockade på en strand av Mats & Greta för många år sedan..



I dag städade vi lite i verkstad och förråd och rensade rent hängrännorna. Vi påbörjade klyvningen av all ved, men hann inte med så mycket, vi tar nog med Joel upp nå'n dag och gör ett ryck :-) 

Ett grattis i efterskott till lille Theo som fyllde 1 år i går får avsluta detta inlägg! 


Bilden på mig och Theo togs på Kupolen den 26/5 2011 då jag sprang ihop med Theos mamma Tina och mormor Lotte på Lindex.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0