Dop och 40-års fest

I går döptes Tinas och Andreas lille Theo i Garpenbergs kyrka. Snällare unge får man nog leta efter, han var glad och nöjd hela tiden, såväl under själva dopet i kyrkan som på fikat efteråt. Vi hade köpt en mix med "Fem myror är fler än fyra elefanter" prylar: TV-serien, dataspel, ALGA spel och musik cd, jag tror säkert att Theo kommer att ha glädje av det.

Fikat i församlingshemmet gick inte av för hackor! Det var ett otroligt dignande fikabord med bl.a. tårta, Bienenstich, havreflarn, chokladbollar (små söta i form av igelkottar), maränger, bullar och cupcakes. Eftersom vi åt frukost lite sent hann vi inte med lunch innan dopet, så detta blev vår lunch :-)









Efter dopet pustade vi ut en stund hemma hos Tinka innan det var dags för nästa fest, nämligen Jennys 40-årsfest i Malmgården i Grådö. Joel tog tåget hem och var nog tillbaks i Kvarnsveden vid 18.30 snåret. För att Zitor inte skulle bli ensam för länge var snälla Sanna hit på eftermiddag och tog honom på en promenad.

I Grådö så grejade Jenny och Tinka med maten, Krusbär riggade musikanläggning och jag och Mikael satte upp tipspromenad och ordnade bordsdekorationer innan övriga gäster anände vid sex. Tipspromenaden överraskade nog Jenny en del då det var en oväntad blandning av frågor som flera personer hjälpt till att ta fram.

Efter tipspromenad och välkomstbål var det dags för en härlig middag som bestod av marinerad kyckling- och fläskfilé, potatisgratäng, sallad och stuvade trattisar, pannacotta och kaffe till efterrätt. Smakade fantastskt gott! Det var kul att träffa Ann-Sofie och Soile (som verkligen var på hugget :-) Mikael, som agerade chaufför, hade frivillig kökstjänstgöring och diskade som bara den i sällskap med både Tobbe och Peter. Det blev en rätt tidig kväll för vår del, för jag var så himla trött, men vi hade jättetrevlig så länge vi stannade!



 


Nu ska jag iväg för att göra ett arbetspass i "Snacka om Borlänge" rummet i Kupolen och Mikael och Joel är ute i garaget för att dona med hojarna inför nästa helgs tävling i Eksjö. Lite övningskörning med mc har vi tänkt hinna med efter mitt arbetspass, Mikael vill att vi åker till Insjön, vi får se vad det blir :-)


Kommentarer
Postat av: Lotte

Det var verkligen en underbar dag=)

...och stackars Anna vet inte ens varför hon gör en "fjortismin"

2011-09-30 @ 22:24:53
Postat av: Solveig

Tyvärr hade jag inte den bästa bilden på Tina, men hon är ju så söt även i en "blundbild" :-)

2011-10-01 @ 11:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0