Semesterjobb och reseplanering

Jag och Mikael försöker tillbringa så mycket tid som möjligt i Valsan, för här trivs vi bäst. Men vi slappar inte hela tiden, det senaste vi gjort var att ta ner lite träd som stått väldigt tätt. En gran och en rönn fick stryka på foten, och fler ska vi nog också ta ner.



Vi har också planerat vår mc-tur och på tisdag åker vi iväg. Det blir en fjälltur med anhalter på följande ställen: Sågbäcken, Trondheim och Vemdalen. 

Joel gör sin sista arbetsdag i morgon, och får nu ett välförtjänt sommarlov. Han och Mikael var och tränade i Falun i dag och på lördag har Joel sista tävlingen i sommarcupen, den går av stapeln i Hedemora.

Vi kan koppla upp oss med hjälp av mobilen här i stugan och det är jättekul, då kan man uppdatera bloggen, läsa Elins blogg och skypa med henne. Det gillar vi :-)



Nu är det dags för bastubad och kvällsdopp i sjön. Godkväll!

Kommentarer
Postat av: Elin

Inte så överaskad att ni är i Valsan hela tiden :P ni har ju rätt så mycket att göra där! Jag är lite nyfiken om det har hänt nånting med mitt rum? Kram

2011-07-25 @ 04:59:24
URL: http://elinniusa.blogg.se/
Postat av: mamma och pappa

Hej gumman! Det enda som hänt är att vi (Joel och pappa) börjat att fylla i gliporna i taket med latexfog, det blir bra så vi behöver inte måla om. Vi ska ta tagi det efter vår mc tripp.



Kom på att vi glömt fråga om du fick lov att checka in två väskor då du åkte från NY?

2011-07-25 @ 09:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0